НиЛо подкрепя Вили Сечкова? Голям смях във Фейсбук

0

- Advertisement -

Плеймейтката Николета Лозанова наруши традицията да не прави лични коментари под постове в социалните мрежи. И то не заради кого да е, а заради близката си приятелка Вили Сечкова, която бе припозната от съпредседателя на “Да, България” Христо Иванов като българската Мата Хари, снимала спалнята на премиера Борисов.

Като ренвостна защитничка на правдата и с отявлена солидарност към себеподобни с нелека публична съдба НиЛо написа подкрепящ щоментар по темата: “Заставам зад позицията й и напълно подкрепям!

Ето и самото Отворено писмо на Виолета Сечкова, публикувано в личния й профил във Фейсбук.

Отворено писмо

От една възмутена жена, майка и съпруга

До
Всички български майки и съпруги

и в частност до г-жа Йорданка Иванова, майка на две деца и съпруга на Христо Иванов, председател на „Да, България“

Пише Ви Виолета Сечкова. За мен семейството е най-голямата ценност. Така съм възпитана. Имам щастието да се радвам на три прекрасни деца и техния любящ баща.

На 13.01.2021г. Вашият съпруг г-н Христо Иванов разпространи в социалните мрежи вулгарна лъжа по мой адрес. Г-н Иванов публикува в личния си фейсбук профил текст, съдържащ абсурдни клевети, илюстриран с моя снимка. Председателят на „Да, България“ си позволи в името на политически цели цинично да потъпче моята чест и ценностите на нашето семейство. И то го направи като страхливец – чрез внушения, без дори да се осмели да спомене името ми.

Kато жена и майка, бих искала да Ви попитам, г-жо Иванова:

1. Одобрявате ли, когато политици, в частност съпругът Ви, заради съмнителни политически дивиденти са готови да погазват всякакви морални норми? Без никакви скрупули да лъжат публично, да накърняват и уронват личното достойнство на една майка.

2. Това ли са моралните ценности, в които възпитавате децата си?

3. Ако сте на мое място, какво ще им разкажете? Как ще им обясните, че клеветите за майка им са жалка политическа игра?

4. Според Вас, възможно ли е един мъж да постъпва непочтено и да има претенцията да е достоен политик?

Деянието на Христо Иванов, по мое мнение, е позор за един съпруг и баща.

Днес съм аз. Утре може да сте Вие – може да е всяка майка и жена.

С уважение:

Виолета Сечкова

Публикацията събра доста коментари само ца часове. Повечето от тях в полза на Сечкова, но имаше и хейтъри:

Димитър Гайдов: “Какво нещо е подсъзнанието!  Всъщност, в нито една дума или буква от написаното от Христо Иванов няма и намек за евентуални креватни прегрешения на Сечкова с Борисов. Всичко, което той твърди е, че дълбоката чанта, с която пачките и кюлчетата влизат в резиденцията, е нейна. Толкоз! Всичко друго е подсъзнателна фантазия или гузна съвест.  “ А за това как вие и съпругът ви “котарака” измъкнахте с цесии парите си от КТБ, за сметка на много други вложители е съвсем друга тема, вероятно има дори и за прокуратурата, но при друг главен прокурор.

**


Alexander Serafimov
: А как биха погледнали на Вас чуждестранните дипломати???? Какво ще си помислят те за сериозността на България като почетен консул е с разголени снимки????? Какво е посланието пред света???

Източници: Фейсбук, woman.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече