Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Деси Банова окончателно напусна телевизията! Съпругата на Плевнелиев ще развива бизнес - Новини от шоубизнеса

Деси Банова окончателно напусна телевизията! Съпругата на Плевнелиев ще развива бизнес

0

- Advertisement -

Настоящата госпожа Плевнелиева и бивша синоптичка Деси Банова тотално е загърбила кариерата в телевизията.

Според запознати тя се е отказала от титулярното си място в Нова телевизия. Въпреки че името й все още фигурира сред лицата на медията, тя няма никакво намерение да се върне на екран.

Последното се потвърждава от обстоятелството, че след като изтече майчинството й и полагащият й се платен годишен отпуск, тя не зае мястото си пред камерите. Това трябваше да се случи в началото на месец декември миналата година.

Вместо Деси обаче точно в този момент изгря звездата на новата синоптичка на Нова – Лора Георгиева. От кухнята на медията коментират, че това не е случайно.

Вместо да възобнови представянето си в ефир, госпожа Плевнелиева е решила да се посвети изцяло на бизнеса, който развиват с президента.

Ще припомним, че преди около три години те регистрираха консултантска фирма. В нея Деси има водещо участие, но не и без подкрепата и съветите на своя съпруг.

Много по-рентабилно и по-представително за нея и било да е лицето на просперираща компания, отколкото да съобщава прогнозата за времето. И поради това обстоятелство тотално сменила попрището.

Кога от Нова телевизия ще съобщят, че вече нямат в редиците си президентска съпруга, предстои да разберем.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече