Благой Георгиев в очакване на рожба № 5! Златка е бременна!

0

- Advertisement -

Благой Георгиев и Златка Райкова са в очакване на втората си рожба.

Вестта беше оповестена от сайта Лупа, а след това мълниеносно обиколи виртуалното пространство.

Според достъпната информация още от лятото двамата правели опити за рожба. Едва малко след настъпването на новата година обаче тестът ги зарадвал с две чертички.

С опитите им за зачеване хората около тях обясняват и обстоятелството, че двамата си останаха на родна територия за празниците. Нещо повече – около Рождество Христово Златка и Благо прекараха доста време с децата на Георгиев от първия му брак. Явно в опит да ги подготвят за това, че съвсем скоро се очаква на хоризонта да се появи нов предстaвител на фамилията Божинови.

Ще припомним, че освен момчето и момичето от първия брак, освен общия им син със Златка, Благо има още едно дете. Става дума за сина от брака му с татарката Есмер. Заради тоталния крах в отношенията им обаче, на този етап футболистът няма никакви контакти с момчето.

Въпреки това сметките показват, че новото попълнение в семейството ще е рожба № 5 за Георгиев.

На свой ред, самата Златка искала да роди още веднъж. Съвсем наскоро тя навърши 35 години. Близките й приятелки коментирали, че това я подтикнало да копнее за рожба още по-силно, за да знае, че е приключила с този ангажимент на прилична възраст.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече