Превъртя играта: Гери-Никол свали 5 кила мазнини от бедрата с… фотошоп! (вижте безумието)

0

- Advertisement -

Гери-Никол надмина себе си този път в мераците да изглежда секси!

Принцесата на татко Гери-Никол тотално превъртя играта с последните си снимки. В мераците си да изглежда секси, тя успя да свали около пет кила мазнини по берата си. А методът е безотказен – жесток фотошоп.

Снимката, която взриви мрежата, няма нищо, ама нищо общо с реалността. Герито обаче явно не си дава сметка, че подобно разминаване й играе лоша шега при срещи с фенове на живо.

Бедрата, които Яката дупара е изтипосала на фотоса, са така изваяни, че повече приличат на кукленски, отколкото на човешки. Знаем си я отлично и сме добре запознати с паласките и сланинките по тялото й, за да се опитва да замаже очите с тази „промяна“.

А може би си мисли, че сега, когато заради мерките против пандемията всичко е затворено, хората са я забравили и ще решат, че се е вталила. Да, ама не!

Хвърляйки бегъл поглед и върху талията й, виждаме, че положението там е същото – изваяна като от скулптор… Може би Яката дупара е изпаднала в странна „фаза“ след раздялата с ММА боеца Дани Илиев, подобно на Андреа.

Припомняме, че фолк певицата от години държи първенството по нереален образ в мрежите. А после се чуди защо клиентите питали: „Ама къде е Андреа?“, щом се появи на участие.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече