Погват Андреа! Нагло загърби всички забрани и се пусна по работещи барове

0

- Advertisement -

Попфолк изпълнителката Андреа явно не се страхува нито от коронавирус, нито от санкции. Вместо да спазва мерките, тя щъка по заведения. Нещо повече – с гордост и доза глупост публикува свои снимки от работещи и към днешна дата локали.

Според публикация на Lupa, снимка, която наскоро блондинката е пуснала, е правена по време на карантината. Т.е. заведение, което би трябвало да е затворено, работи. От кадъра ясно се вижда, че помещението е осветено, задимено, а барманите са на работното си място.

Това не е инцидентен случай, коментират запознати. Според вътрешни източници много от баровете работят. Веднъж, нарушавайки противоемидемичните мерки. И втори път, в нарушение на всички данъчни изисквания.

За да влезеш в подобно място обаче, не е толкова лесно. Необходима е парола или друг знак, който гарантира, че си от тези, които ще си мълчат.

Явно обаче в старанието си да се покаже, Андреа не е съобразила ситуацията. Снимката, която публикува, предизвика интереса на проверяващите.  

Очаква се певицата да бъде извикана за справка къде и кога точно е била на заведение, работещо напук на забраните. Ако се докаже, че тя е хваната в крачка, по всяка вероятност ще й бъде наложена и глоба, категорични са запознати.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече