Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Карбовски съсипа бизнеса на Мегз (Журналистът отмъстил на дизайнерката с данъчни) - Новини от шоубизнеса

Карбовски съсипа бизнеса на Мегз (Журналистът отмъстил на дизайнерката с данъчни)

0

- Advertisement -

Скъпо й излезе на Миглена Каканашева акцията Mee TOO“, която поведе срещу журналиста Мартин Карбовски. Скандалът й костваше целия бизнес, граден с години. Както стана ясно тези дни, марката MEGZ спира да съществува, наедно с магазините сайта и всичко останало.

„Това, което беше MEGZ тези 10 години, вече не е това, в което вярвам. Един ден, ако го усетя, ще го създам по друг начин. През оставащите дни до 22.01 ще разпродам всичко, което имаме на склад и сайтът ще изчезне. Разгледайте – може да си намерите някоя находка“, разкри дизайнерката в прочувствен пост, с който шокира феновете си.

Тя така и не отговори на стотиците въпроси защо е взела това драстично решение. Според източници на Show.bg обаче далеч не е било по нейно желание. Макар да запази мълчание след скандалните разкрития, които направи за него, Мартин Карбовски не останал длъжен на Мегз.

Журналистът изпратил сигнал до данъчните с подробна информация за схемите на Каканашева, като за голяма част самата дизайнерка му признала в личен разговор преди време, разкриват запознати.

Мегз със сигурност е била наясно, че настъпвайки журналист с връзките на Мартин Карбовски, рискува да се закопае. Едва ли обаче е очаквала, че след проверките на НАП ще се стигне до закриване на фирмата й.

Според непотвърдена информация след установените нарушения MEGZ дължи 6-цифрена сума и на практика фалира.

Припомняме, че преди няколко месеца Каканашева публично обвини Карбовски в сексуален тормоз. По-неприятни за журналиста обаче бяха разкритията, които направи за топлата връзка между него и президента Румен Радев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече