Стъпи му на врата: Жената на Зуека му наложи общ профил в мрежата! (Бясно ревнива е)

0

- Advertisement -

Ревнивата Ани Вичева не позволява на Зуека да диша!

Дребничкият и сговорчив Васил Василев – Зуека стана обект на съжаление от много мъже. А причината е съпругата му, която буквално му е стъпила на врата. И не му дава да диша – не и без нея!

Легенди се носеха за ревността на Ани Вичева, която преди години успя да отмъкне Зуека от дългогодишната му половинка Нина Димитрова. И макар че е доста по-млада от акьора, Вичева трепери някоя да не стори същото като нея.

Знаем, че двамата са винаги заедно и Ани придружава мъжа си на всички събития, купони и места, където е канен. Оказа се обаче, че от известно време насам, двамата споделят и… общ семеен профил в социалната мрежа Фейсбук.

Невероятно, но факт! Старият профил на Васил Василев – Зуека не съществува, а от него се влиза директно в новия – Васил Ани Василеви. Честито да им е!

Така съпругата на Зуека постоянно има достъп до всеки лайк, всеки коментар и всяка закачка под постовете на мъжа си. Да не говорим за личните съобщения към него, които на практика са вече невъзможни.

Любопитно е, че към момента поне актьорът и водещ не се дърпа и не се дразни от това решение на благоверната си. Според мнозина в мрежата обаче, подобно поведение и то на популярни хора, е смешно и издава несигурността на жената.

„Общ профил, следене, глупости! Тази Ани няма ли да проумее, че ако един мъж иска да й сложи рога, ще го направи и като отиде за хляб. Свободата на личността и доверието са основата на всяка здрава и дълга връзка“, коментират потребители.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече