И ваксинирането стана сензация! Гери Дончева трупа аплодисменти с боцкане

0

- Advertisement -

Абсолютно в реда на нещата, популярните личности у нас търсят сензация и внимание от всички.

Първа сред онези, които ще се прославят с ваксинирането си, е моделката Гергана Дончева. Тя не само си постави първата доза от ваксината срещу коронавирус, но и направи всичко по силите си възможно най-голям брой хора да станат съпричастни.

Грим, прическа и тоалет с голи ръце, подходящ за боцкане, са само част от приготовленията на Дончева, която явно е тръгнала към манипулационната с ясната нагласа да трупа дивиденти.

Хората не бяха доволни обаче. Нито от избора на рокля, ни от показността на Дончева. Всеобщото мнение беше в посока на това, че едно е политици, уважавани лекари и общественици да правят публично достояние ваксинирането си. По този начин те дават увереност и насърчават обикновения човек да последва примера им.

Съвсем друго обаче е знайни и незнайни борци за слава да се опитват да се правят на интересни чрез процедурата.

Самата моделка разказва, че получила правото да е сред първите, които получават „чудотворната течност”, както самата тя определя ваксината, заради работата си в болницата. И обещава на онези, които все пак следят постъпките и състоянието й, да ги държи в течение. Както и да предава отново на живо поставянето на втората доза от ваксината, което ще се състои на 21 този месец.

Прегледана: 1431

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече