И ваксинирането стана сензация! Гери Дончева трупа аплодисменти с боцкане

0

- Advertisement -

Абсолютно в реда на нещата, популярните личности у нас търсят сензация и внимание от всички.

Първа сред онези, които ще се прославят с ваксинирането си, е моделката Гергана Дончева. Тя не само си постави първата доза от ваксината срещу коронавирус, но и направи всичко по силите си възможно най-голям брой хора да станат съпричастни.

Грим, прическа и тоалет с голи ръце, подходящ за боцкане, са само част от приготовленията на Дончева, която явно е тръгнала към манипулационната с ясната нагласа да трупа дивиденти.

Хората не бяха доволни обаче. Нито от избора на рокля, ни от показността на Дончева. Всеобщото мнение беше в посока на това, че едно е политици, уважавани лекари и общественици да правят публично достояние ваксинирането си. По този начин те дават увереност и насърчават обикновения човек да последва примера им.

Съвсем друго обаче е знайни и незнайни борци за слава да се опитват да се правят на интересни чрез процедурата.

Самата моделка разказва, че получила правото да е сред първите, които получават „чудотворната течност”, както самата тя определя ваксината, заради работата си в болницата. И обещава на онези, които все пак следят постъпките и състоянието й, да ги държи в течение. Както и да предава отново на живо поставянето на втората доза от ваксината, което ще се състои на 21 този месец.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече