Родителите на Крисия я свалиха от сцената! Скриха я след инцидента със смърт на пътя

0

- Advertisement -

Крисия, музикалната сензация и откритие на Слави Трифонов от преди няколко години, е далеч от светлините на прожекторите. И то не от ден или два, а вече може би от година.

Осезаемо Крисия не пее и не се появява в публичното пространство от около юни месец тази година. Именно в дните след рождения й ден родителите й взели решението дъщеря им да се върне към уроците и подходящите за възрастта си занимания. И да забрави, колкото е възможно, за пеенето и сценичните изяви.

Нещо повече. За да се откъсне тотално от всичко, свързващо я с музиката, семейството взело решението да се установи във Варна. Така младата вече 16-годишната девойка заменила столицата с морския град, откъсвайки се от всичко познато.

Според запознати това решение на майка й и баща й не се понравило на Крисия. Но заради крехката си възраст и заради авторитета на родителите си тя нямала какво друго да направи, освен да се съгласи.

А причината за крачката назад, на която родителите й се решили, в огромна степен е инцидентът, в който участие взе баща й. Ще припомним, че той отне човешки живот. Загина пешеходец в близост до Шумен, ударен от управлявания от него автомобил.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече