Безвкусен фотошоп или филъри: Елен Колева потресе с бузи на хомяк! (Защо се обезобрази актрисата?)

0

- Advertisement -

Елен Колева определено не е същата, търси се причината!

Красавицата на родното кино и театър Елен Колева все по-трудно отговаря на този си етикет. А дни преди празниците буквално потресе всички с вида си.

От истинското й нежно, хубаво и миловидно лице не е останал и помен. Не е ясно коя е причината – дали нескопосен фотошоп или някой лекар си е „оставил ръцете“, поставяйки филъри, но Колева е отпрала бузи на хомяк.

За тези, които не са запознати, вкратце ще уточним, че хомяк е животинче, складиращо храната в бузите си. Които са в състояние да се уголемяват и разширяват в пъти.

Е, нещо подобно наблюдаваме и при синеоката чаровница и бивша любовница на Сашо Майонезата и Калин Терзийски. От някогашната Елен днес май са останали само очите, коментират и потребители в мрежата.

Нормално е актрисата да е пожелала да скрие първите белези на възрастта с нашумелите напоследък филъри. Знаем обаче, че при тях е от основно значение кой, къде и как ти ги поставя.

В противен случай ефектът може да се превърне в дефект и то огромен. Не ни се ще да го казваме, но… Елен, молим те, намали тези бузи!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече