Ето я любовницата, която разтури семейството на Мисис Баба! Кметът кръшкал със заместничката си (СНИМКИ)

4

- Advertisement -

Зам.-кметицата на Стрелча разтурила семейството на красивата Мисис Баба Дони Василева. За скандалните изневери на съпруга си – кмета на Стрелча Стойно Чачов, разкри самата Дони, като единствено спомена инициалите на една от любовниците му – Н.Ф.

Става въпрос за Неделка Фингарова, разкриха читатели на Show.bg. Нели, както я наричат на галено, на външен вид изглежда доста по-възрастна от Мисис Баба. Тя също е омъжена и е слагала рога на половинката си с похотливия кмет. Покрай честите си работни срещи и командировки Чачов и Нели се залюбили, а Дони ги хваща благодарение на многобройните им съобщения в чата.

Чачов с любовницата си

Искам да се гушкаме и говорим… Готов съм за консумация“, пише на своята заместничка кметът на Стрелча малко преди двамата да се срещнат на романтичен уикенд в Старосел.

От чата помежду им дори става ясно, че Фингарова е имала подозрения за бременност. Нели споделя на Чачов, че й закъснява и дори има симптомите, но след посещения при е успокоена, че не чака бебе. „Радвам се, че не съм аз причината“, отдъхва си кметът.

Оказва се, че Чачов е имал няколко паралелни връзки и Нели Фингарова далеч не е единствената.

Мисис Баба – съпругата на кмета

„Живяла съм 4 години в пълна заблуда. Съвсем случайно дъщеря ми видя стария телефон на съпруга ми и пожела да го зареди, за да сложи нова карта и да го ползва като служебен. Още като го включи и започнахме да гледаме как той си пише с Н.Ф. и още една жена Н.К. едновременно в реално време. Това което почувствах след като прочетох само малка част от съдържанието, се нарича ШОК!“, разказва наранената миска.

Нели Фингарова – любовницата

„Не пиша този пост, за да давам обяснения, такива не дължа никому, а за да предупредя всички наивни жени, като мен, да бъдат по-бдителни, по-мнителни и да слушат инстинктите си. Това не е тема, която трябва да се замита под килима. За това трябва да се говори открито“, заключва Мисис Баба.

Дони Василева и Чачов се женят през 2017-а. Година по-рано блондинката е провъзгласена за най-красивата жена в конкурса „Мисис Баба Вселена 2016“. Запознава се с кмета на Стрелча, който е с 6 години по-млад от нея, покрай служебни въпроси. Три месеца по-късно той й предлага брак. „Днес усещането е за пълнота, за осъзнат избор, за сигурност“, сподели преди време Дони Василева.

4 Коментара
  1. Светла казва

    Таз любовницата прилича на баба яга. Съпругата му поне е красива. Гони дивото пък питомното му в къщата. Пу кмете засрамете се.

  2. […] Припомняме, че преди няколко седмици Мисис Баба разобличи съпруга си Стойно Чачов в серия изневери. В публичния си профил във Фейсбук тя показа лични чатове между бившия кмет и любовниците му. Една от тях – Неделка Фингарова, е работела заедно с него в кметството. Повече по темата Show.bg писа ТУК. […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече