Вачкова и Пенев посрещнаха Новата година с пожелания за общ нов дом

0

- Advertisement -

Звездната двойка Владо Пенев и Марта Вачкова може да се похвали с щастливи и спокойни празнични дни. Двамата посрещнаха Коледа, а след това и Нова година радвайки се на взаимното си внимание.

На този етап актьорите все още не са взели официалното решение да създадат общ дом. Карат го на разменни начала. Няколко дни са заедно под покрива на Марта на столичния булевард „Пенчо Славейков”. След това събират багажа и се местят не толкова далеч – Пенев живее на ул. „Иван Вазов”.

Това идване и отиване накарало много от приятелите им да им пожелаят една по-спокойна нова година, която да им донесе и общ нов дом.

На този етап двойката не си прави планове. Това статукво като че ли ги устройва. Двамата прекарват достатъчно време заедно, но имат и възможността да се усамотят и починат при желание.

Ще припомним, че първа взе инициативата да ги събере не друг, а Дарина Павлова. Тя е дружка на Вачкова от студентските години, която видяла в Пенев идеален кандидат за приятелката си.

Именно Мадам Мулти дала тласък на връзката им, а сега ги подстрекавала дори да се съберат официално и да спретнат семейно гнездо. Дори без сватба, един общ дом би бил идеален повод двамата да се вземат на сериозно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече