Плочките на д-р Хаджихристев изпотиха мрежата

0

- Advertisement -

Филип Буков е сред най-колоритните образи в новия сезон на „Откраднат живот”, въпреки че го играе леко гадняр.

Нещо повече, екранният д-р Хаджихристев е сред отявлените любимци на женската аудитория, след като сценаристите се погрижиха да демонстрират завидната му физика на голо.

В сцена от хитовия сериал той свали дрехи, за да покаже пълен пакет плочки и да измести Наум Шопов от мястото на най-добре сложената звезда в екипа на продукцията.

Младият актьор не може да се оплаче от липса на внимание, но именно този кадър му запази място в сърцата на фенките за много време напред, коментират почитатели на филма.

За Буков се знае, че е възпитаник на последния клас на великия Стефан Данаилов. Преди да се захване с актьорство, той е учил в Класическата гимназия в София. Именно познанията си по старогръцки и латински, които е усвоил там, актьорът сочи като основен плюс по време на снимките на сериала. Нямал никакви трудности с медицинските термини и заплетените ударения, които тормозели голяма част от колегите му на снимачната площадка.

Що се отнася до това как се е появил в „Откраднат живот“, Буков разказва, че предложението дошло точно преди година. В последните дни на декември 2019 година той получил обаждане за ролята на д-р Хаджихристев, което нямало как да откаже.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече