Най-накрая откровена: Мария Илиева се осмели да говори за вида си – силикон, килограми, бременност!

0

- Advertisement -

Основната тема покрай Мария Илиева в последно време е начинът, по който изглежда. Около нея не се говори за музика, а за пластични операции, бременност, наедряване, за това, че от кръшната й фигура не е останал и помен.

Явно втръснало й от коментари и подмятания, гласовитата брюнетка даде отговори на всички въпроси. А именно – не, не е слагала силикон в бюста си! Не, не е отново бременна. Да, напълняла е.

Макар че точно последното признание не прозвуча на всеослушание, то е единственото възможно обяснение за начина, по който звездата изглежда.

След като отрече това да е лягала под ножа с цел увеличаване на гръдната обиколка и след като новите й форми не се дължат на очакването на нова рожба, то прекаляването с храната и лошият метаболизъм са единствените логични обяснения. По-лошото е, ако става дума за здравословен проблем, който рефлектира върху обмяната на веществата, кахърят се почитателите й.

Макар Илиева да не се осмели да коментира външния си вид в детайли и да отговори на любопитните въпроси защо е допуснала да се окръгли толкова, тя определено изпитва неудобство от този факт. Като човек, пряко ангажиран със сцената, певицата знае колко важен е начинът, по който изглеждаш.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече