Кристиан Костов се превърна в топ плеймейтка! Скъсаха го от подигравки

0

- Advertisement -

Кристиан Костов, който представи и класира България на второ място на „Евровизия”, успя да шокира и най-верните си почитатели. Талантливият изпълнител вече е с дълга до рамената цикламена коса и женски дрехи.

Кристиан очевидно е доволен от новата си екстравагантна прическа, тъй като е публикувал в социалните мрежи множество кадри и видео клипчета. В тях той е нацупил устни досущ като типична плеймейтка. Дрехите му също доста време са обект на обсъждане, тъй като запознати твърдят, че е започнал да носи женски модели и с тях се харесва повече.

Снимките на 20-годишния певец с българо-руски произход обаче предизвикаха негативни коментари. Заради подигравките с външния му вид и острите подмятания, че изглежда като жена, младият изпълнител отскача до България, но запазва пътешествията си в тайна.

Костов е категоричен, че не намира нищо странно в подбора на по-артистични дрехи и смята за ненужно да се коментира темата. Според колеги на младата надежда, няма да е далеч времето, в което той ще поиска смяна на пола си и ще приеме нова джендър идентичност.

В последните 2 години Кристиян бавно, но сигурно се превръща в жена. Още по време на представянето си на „Евровизия” певеца отрече слуховете, че е гей, а днес вече не ги коментира. Лаконично казва, че умишлено залага на по-нежна визия заради пазара в Азия, където това се котира. Най-изумени от метаморфозата са родителите му. Напоследък Костов не се мярка и в Русия, която е известна с крайната си хомофобия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече