Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Щерките на Софиянски на предела! К-19 изпразни портфейлите им - Новини от шоубизнеса

Щерките на Софиянски на предела! К-19 изпразни портфейлите им

0

- Advertisement -

Кризата, породена от коронавируса, се оказа преломен момент за глезените щерки на Стефан Софиянски.

Свикнали на охолен начин на живот още от малки, наследничките на политика едва се оправят в новата действителност, коментират близки до семейството.

Според мълвата и трите преболедували К-19, но това не било най-голямото изпитание пред психиката им. Тежкото дошло, когато финансовите им възможности драстично се свили.

Елена, най-голямата от дъщерите, прекратила дейността си именно заради вируса. От доста години тя работи като инструктор в супер луксозно студио за йога, посещавано единствено от клиенти с повече от добри финансови възможности. Сега обаче практиките били преустановени, а с това и доходите на брюнетката.

За Ива се отнася същото – портфейлът й драстично изтънял. И не само заради вируса, а и заради положението, в което изпаднало семейството на съпруга й. Ще припомним, че тя е снаха не на друг, а на забегналия в Емирствата Васил Божков. На свой ред, съпругът й също беше задържан и освободен срещу пословична гаранция от 1 млн. лева.

Единствената, която за момента удържа фронта, е най-малката от дъщерите Софиянски. Димана завърши моден дизайн в Милано, след което продължи образованието си в Берлин. Именно в немската столица тя се установи след дипломирането, като в момента работи по специалността си в голяма международна компания.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече