Миролюба Бенатова – метресата на Бойко, СИК и ВИС

0

- Advertisement -

Миролюба Бенатова е новият морален стожер, който раздава присъди за лъжи и истини, добро и зло, кои политици стават и кои не стават. Това е чудесно, обществото винаги има нужда от още един критичен поглед, само че въпросът е дали наистина е критичен, пита Show.bg.

Чуденката е съвсем на място, ако си припомним, че Миролюба се люби с Бойко Борисов като негова официална метреса, а и има един куп любовни афери с бандити от ВИС и СИК.

Пикантната история с ББ  е от времето, когато Бенатова работи в „168 часа“, а той е главен секретар на МВР и за пред хората има връзка с банкерката Цветелина Бориславова.

В този период Миролюба попада в най-близкото журналистическо обкръжение, формиращо се около Борисов.

Неслучайно напористата Миролюба е сред най-добре информираните за крими делата в онези години. Колеги й разказват, че Баце често й звънял дори след 22 часа, което двамата определяли като нормални отношения между журналист и главен секретар на МВР.

За специалното внимание, което Бойко отредил на Миролюба в сърцето и спалнята си, разбрала и тогавашната му приятелка Цветелина Бориславова. Банкерката обаче полудяла от ревност и дала знаково интервю пред голям ежедневник, в което деликатно намекнала за неустоимия интерес на журналистките към тогавашния й партньор.

Баце би шута на Миролюба, а тя с остана стара мома и до днес. Самата тя признава в интервюта, че харесва лошите момчета. Показателно за това е, че след Борисов следващата и бурна любовна афера беше с наркобоса Митьо Очите. И той обаче в разкара. Както и всеки следващ. И Бенатова е сама, а тази самота в кревата я направи злобна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече