Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Митьо Очите е голямата любов на Миролюба Бенатова (Вижте как е станала свалката им) - Новини от шоубизнеса

Митьо Очите е голямата любов на Миролюба Бенатова (Вижте как е станала свалката им)

3

- Advertisement -

Крими героят Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите, се оказва голямата любов на журналистката Миролюба Бенатова, научи Show.bg.

Преди години Бенатова се запознава с Митьо Очите в заведение в хотел „Маринела“. Говори се, че двамата толкова много са си допаднали, че още същия ден са се преместили в стая в хотела. Оттогава до ден-днешен Очите е голямата й любов Бенатова, твърдят запознати.

„Харесвам трудните мъже и съм почитател на невъзможните връзки. Невъзможни, защото по една или друга причина те не могат да се трансформират в нещо повече – класическо семейство с деца. Вероятно нарочно съм ги търсила. Имала съм няколко любови, каквито на хората не се случват и по веднъж“, разказа наскоро 45-годишната крими журналистка в интервю.

Тя рядко говори за любовния си живот и в личен план се знае доста малко за нея. Въпреки напредналата си възраст, Миролюба не е била омъжена и няма деца. Миналата година покрай името й се завъртя грандиозен скандал. Младата майка Ралица Петрова разкри пред медиите, че съпругът й Симеон зарязал нея и двете им деца именно заради Бенатова.

„Никога не съм гледала на брака като на ценност и знам, че „докато смъртта ни раздели“ не е вярно“, казвала е неведнъж журналистката, която днес се подвизава като таксиметрова шофьорка.

Далеч не на това мнение е Митьо Очите, който има два брака зад гърба си. От първата си жена Таня Желязкова крими героят има две дъщери. За съжаление майка им загива при атентат през 2001 г. Няколко години по-късно Очите се задомява с Антигона Янулис, от която има 15-годишен син на име Димитър.

Според последните слухове Антигона е зарязала Желязков и вече от близо година двамата не живеят заедно. Каква е причината, не е ясно, но клюката гласи, че Очите не й е бил никак верен през 15-те години брак.

3 Коментара
  1. […] подвизава като таксиметров шофьор. Това разкри сайтът Show.bg, според който двамата се запознават преди години в […]

  2. […] подвизава като таксиметров шофьор. Това разкри сайтът Show.bg, според който двамата се запознават преди години в […]

  3. […] подвизава като таксиметров шофьор. Това разкри сайтът Show.bg, според който двамата се запознават преди години в […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече