Лекар бори сериозни психични проблеми на Слави Трифонов! Дългия редовно ходи на терапия

1

- Advertisement -

Психиатър се бори с душевното състояние на Слави Трифонов, научи Show.bg. Дългия години наред посещава специалиста, след като още през 90-те той бил на крачка от самоубийство.

Мнозина знаят, че преди години Дългия бе диагностициран с множествена склероза от пишман доктор Цанков. В последствие се оказва, че шоуменът имал изкривяване на лицевия нерв, но неврологът не спирал да разгласява из медиите невярната информация.

Преди обаче Слави да осъзнае, че всъщност не е болен от смъртоносното и мъчително заболяване, изпаднал в тежко депресивно разстройство. Той не само искал да посегне на живота си, но и обмислял да повлече със себе си и Цанков. Дългия си купил револвер, като планирал да отвлече доктора и да поиграят малко на руска рулетка, признава самият той в книгата си „За стърчането“.

Тогава се намесват неговите близки, които го убеждават да започне да посещава психиатър. Именно д-р Димитър Чакъров е човекът, който успява да откаже Дългия от суицидните мисли и манията за отмъщение.

„Беше обсебен от идеята да унижи и нарани Цанков. Имаше няколко плана, които само мозък на психар може да измисли“, разказват запознати.

Оттогава Дългия не е спрял да лекува емоционалното си състояние при психолога. Той му помагал да се справя с нервните си кризи и гнева, макар че и до днес проблемите на шоумена си стоят. Хора от екипа му разказват, че често избухва безпричинно, крещи и буйства и те постоянно са на тръни.

Не е ясно дали лекарят му изписва лекарства с рецепта или лекуват нервите му по друг начин. Според запознати обаче през годините пак се е случвало Дългия да има самоубийствени мисли по други причини.

1 Коментар
  1. Венера казва

    Отвратително е да се обсъжда здравословното състояние на който и да е,но в България може , засрамете се!Кой не сте оплюли ….всеки успял и помогнал на кой ли не !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече