Нора Недкова разплакана: Съжалявам, че участвах в „Мис Плеймейт”!

0

- Advertisement -

Нора Недкова е може би първата силиконова прима, която публично изрази съжалението си, че се е окичила с титлата на „Мис Плеймейт”.

Обстоятелството, че изданието на конкурса, което се състоя преди броени дни, е последно, накара много от победителките да си спомнят носталгично за звездния си миг.

Същото стори и Недкова, като заговори за своята вечер.

Според думите й всяка една от разкрепостените девойки, които са участвали и печелили „Мис Плеймейт”, пазят съкровени спомени. И то не за друго, а защото животът им започва буквално след участието и титлата.

Стрес, напрежение, емоции – всичко това превръща момичетата в жени. И то само за една вечер. Кара ги да израснат и да възприемат себе си като изкусителки, а красотата е новото основно качество, на което започват да разчитат.

Нора допълва, че като гледа свои изяви непосредствено след конкурса и след това, вижда драстичното израстване в себе си. От девойка и момиче тя започва да се държи като сексапилна жена.

Свързва участието си в конкурса и с целия този хейт, който се излял върху нея след титлата. Думите й са, че в България хората обичат да изразяват омразата си много повече от всички останали качества.

Но все пак титлата й е дала незабравими спомени, които ще останат завинаги.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече