Племенницата на Маргините в тежка фаза на анорексия! Мария Маринова отказва да се храни

0

- Advertisement -

В тежка фаза на анорексия е по-малката племенница на братя Маргини, видя Show.bg. Мария Маринова вече от под критичния минимум на телесна маса и близките й са крайно разтревожени за нея.

Малкото Миме, както я наричат близките й, отдавна страда от хранителното разстройство, но покрай пандемията състоянието й се изострило.

През последните седмици Мария категорично отказвала да се храни, тъй като си внушила, че е качила няколко килограма.

Освен от хранителното разстройство, Маринова страда и от хипохондрия, която рязко се засилила по време на втората вълна от коронавирус. Въпреки че племенничката на Маргините бе една от първите, които изкара Ковид-19 в началото на март, тя не се успокоявала с този факт. Всяка седмица се подлагала на тестове и след като последният показал, че няма наличие на антитела, изпаднала в паника.

От последните й снимки в социалната мрежа личи, че милионерската наследничка продължава да губи килограми и вече е заприличала на подвижен скелет. Тялото й изглежда плашещо и последователите й постоянно я засипват с разтревожени коментари.

Мария е по-малката дъщеря на Мариана Маринова – сестрата на Николай и Красимир Маринови. Има по-голяма сестра Бисера, която наскоро се омъжи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече