Николета пак ги показа! Този път в софийското метро! (ФОТО)

0

- Advertisement -

Никой няма да се изненада, ако види гърдите на Николета Лозанова. Нито на голо, нито на облечено, нито дори само стърчащите й зърна.

Единственото, което прави интересна последната й снимка, е обстоятелството, че се е снимала в софийското метро.

Видно от кадъра, който самата плеймейтка споделя и разпространява, е това, че е забравила да си сложи маска. Но е забравила (уж) да си сложи и сутиен, заради гърдите й са буквално на показ. Под бялата тениска, която е облякла насред декември месец, напират щръкналите й зърна. По този начин придават на кадъра някаква еротика и привличат внимание. Което, разбира се, е търсеният ефект в случая.

Реакциите са по-скоро двупосочни. Има и такива, които се радват на поредната възможност да се насладят на прелестите на силиконката. Но по-голямата част от коментиращите онлайн мислят в посока на това, че този път Николета се е изложила. Не този, а за пореден път.

Едва ли е слязла от колата, както се опитва да се изкара, и е решила да обиколи столицата с метро. По-скоро опитите й за внимание са изсмукани от пръстите и от други части на тялото й. А това, че показва как лесно можеш да потъпкаш разпоредбите, когато се мислиш за звезда в България, е още по-дразнещо.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече