ИСТИНАТА за войната между Слави и Борисов! Дългия се оказа поредната ПОДЛОГА на Бойко (Ето какви тайни планове кроят)

0

- Advertisement -

Войната между Слави Трифонов и Бойко Борисов е изкуствена!

Това твърдят източници от политическите среди, които разкриха пред Show.bg най-голямата конспирация. С именно – Дългия и премиерът не само не се мразят, но и са приятели.

Добре обмисляна стратегия от двамата още преди години предполага привидна война между тях така, че противниците на ГЕРБ да се присъединят към „Има такъв народ“. Всъщност партията на Борисов може само да спечели от поддръжниците на Слави при следващите избори.

Как? Нека обясним.

По време на избори ГЕРБ никога не успява да спечели достатъчно гласове, за да управлява сама. Наредилите се на второ и трето място кандидати обаче се оказват проблемни за Борисов, тъй като не са съгласни с решенията му.

Именно така се ражда идеята за партията на Слави Трифонов, която да бъде опозиция №1 на ГЕРБ. Но само наужким!

„Критикувайки яростно Борисов през „7/8 TV“, Дългия трупа доста сериозен вот за следващите парламентарни избори. Разбира се, тези гласове са така изчислени, че да не издигнат „Има такъв народ“ в първа политическа сила, а да се наредят директно след ГЕРБ“, обяснява анонимен източник от политическите среди.

И допълва: „Спомнете си гостуването на Бойко в „Шоуто на Слави по бТВ. Години наред Трифонов се заканваше със злоба да го съсипе с въпроси, а по време на интервюто го галеше с перце. Че как иначе?! Трябва малко или много да пази репутацията на бъдещия си коалиционен партньор“.

Бъдещата коалиция между Бойко и Слави често ще имитира вражди и несъгласия, но задкулисно ще се случва каквото премиерът каже. „С две думи, Дългия е поредната подлога на Борисов. А войната между двамата е заблуда на противника и на целия български народ!“, разкриват пред Show.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече