Дишайте! „Плейстар” ще замени „Плеймейт”! Пак ще се вее силикон!

0

- Advertisement -

В последните дни една от най-актуалните теми в родния елит е обстоятелството, че конкурсът за еротичен модел „Мис Плеймейт” остава в историята. Точно както и печатното издание на родния „Плейбой”.

Оказва се, обаче, че форматът просто променя името си. Място за изява на тунингованите гърли ще има, побързаха да успокоят кандидатките за слава организаторите. При какви условия и в каква форма ще се провежда обаче конкурсът предстои да стане ясно.

И все пак няма как да пропуснем да отбeлежим обстоятелството, че Ева Славова е последната носителка на титлата в конкурса, основан от покойния вече Христо Сираков.

Ицо Стоте Манекенки, както беше известен ценителят на женска хубост, беше основна фигура. Явно заради кончината му неговите съратници са решили да потърсят промяната.

Гърли като Николета Лозанова, Златка Димитрова, Светлана Гущерова, Ася Капчикова и още знайни и незнайни силиконови красавици ще запомнят завинаги участието си в конкурса.

Връщайки се на последната силиконова претендентка, грабнала титлата, ще разкажем, че тя е танцьорка и спортистка. От дете живее в София. Но може би най-впечатляващата подробност от биографията й е обстоятелството, че има дете на 9 години.

Именно това провокира голяма вълна от недоволство. Какъв е примерът, който тази майка дава? И редно ли е въобще да се показва в този вид?, тюхкат се фенове.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече