Анелия проговори за края на брака си: Много се ядосвах на Коко Динев, но той е добър човек

0

- Advertisement -

Анелия за първи път разкри причините, които до голяма степен довели до развода й с бащата на дъщеря й – бизнесмена Коко Динев. Пред Мариан Станков – Мон Дьо, звездата на „Пайнер” направи безпрецедентна изповед и проговори не само за разлъката, но и за черти от характера си, върху които работи, за кариерата си, личния си живот и загубата на баща си.

Допреди това интервю бе мистерия защо Анелия и Коко Динев се разделиха на времето. Бизнесменът впоследствие се ожени за Емилия, от която има син и дъщеря. След като по-късно и този брак приключи с развод, Емилия се задоми с Жорж Башур.

Коко Динев пък рядко дава интервю, още повече за личния си живот. Анелия – също. Изпълнителката на „Погледни ме в очите” винаги е избягвала да афишира отношения с друг мъж, откакто се раздели с Коко, пише „Шоу“.

В годините упорито се говореше за плейбойския нрав на бизнесмена, споменаваше се и ролята на Емилия. След откровенията на Анелия, стана ясно, че причината за края на брака им няма нищо общо с тези, които са се коментирали досега.

„Това е една от причините, заради които имахме крах в отношенията с бащата на детето ми. Тогава разбрах, че имам рак, по-късно се оказа сгрешена диагноза. Тежък, емоционален период в живота ми…”, сподели Анелия. Тогава тя била едва на 21 години. Певицата имала тежка бременност и последните три месеца била в болница за задържане. „Това нещо отдалечава, създава напрежение”, каза Анелия и допълни, че жената, когато е бременна, е много по-емоционална. Тези препятствия се отразили на отношенията с бащата на дъщеря й Ивон.

Коко Динев е огледалният образ на Анелия, когато е била на 19 години, когато го е срещнала. Това сподели самата тя, като изтъкна, че може да каже много добри неща за бившия си мъж. Той е едната половина от дъщеря й. Признава, че е имало и неща, които той не е правил така, както тя е очаквала, но за това пак не можела да го вини. И себе си не вини, защото е била малка.

„Той е добър човек. Много съм му се ядосвала, защото много пъти не е правил това, което аз искам и очаквам от него като родител. Но той е давал толкова, колкото може и знае толкова, колкото е научил от неговите родители. Благодарна съм му за това, че ми е дал най-хубавото нещо в живота ми, и че е мой учител в живота ми”, каза Анелия. Тя не оправдава много неща в държанието му, но смята, че това са „нещата”, които трябва да научи.

„Това си е моя работа вече. Както и съжалявам, че не можах да бъда перфектната жена. Защото смятам, че една жена върти къщата и е стълба в семейството. Но не мога да поема отговорността. Толкова съм могла, толкова съм дала”, сподели Анелия. Тя допълни, че му желае здраве, щастие и винаги ще му помага.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече