Само в Show.bg: Жената на Черепа му намирала бръмчалки за купони с преспиване

0

- Advertisement -

Официалната жена на милиардера-беглец Васил Божков била доставчик №1 на бръмчалки, които да купонясват с баровеца, докато му доставят всякакви телесни удоволствия. Това разкри ексклузивно пред Show.bg близък приятел на Елена Динева, която над 30 години е най-близката жена до хазартния бос.

Жената му сама търсеше красавици, които да задоволят нагона на баровеца, който е известен със страстта си към красиви мадами, обясни информаторът на Show.bg.

Вероятно от благодарност, най-богатият българин се погрижил Елена Динева да не страда от липсата на финанси – съпругата му, например, притежавал апартамент на стойност 25 млн. евро в Париж. Новината дойде при едно от заседанията на Апелативния спецсъд, който реши да я пусне на свобода срещу гаранция от 1 млн. лева.

Апартаментът в Париж, както и друго движимо и недвижимо имущество, включително и картините от нейната лична колекция, които се намират в жилището й на бул. „Васил Левски“ в София, бяха посочени като аргумент за определяне на високата гаранция.

Малко преди това спецсъдът наложи на Динева гаранция от 750 000 лева. Тя обаче заяви, че няма да я плати, тъй като била непосилна. Парите, които притежавала в банкова сметка, били единствените й, с които трябвало да живее и занапред.

Същата теза, че Динева няма да плати паричната гаранция, защото е непосилна за нея обявиха и адвокатите й Людмил Рангелов и Георги Гатев, така че не е ясно дали жената на Божков ще плати сумата от 1 мл. лева.

В края на октомври изтича 8-месечният срок, в който тя може да остане в ареста, след това мярката й за неотклонение трябва да бъде променена от прокуратурата.

Самата Динева каза пред съда, че претърсванията не се извършват на етажа в дома й на бул. „Васил Левски“, където живее, а на друг етаж, където в килери е държала някои ценни за нея вещи. Там денонощно имало полицейска охрана. Самата тя почти в продължение на 120 дни всеки ден била водена в апартамента от 9:30 до 15:30 часа, за да присъства на претърсванията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече