Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Не, това не е вдовицата на Шарлопов: Хубавата Бояна си смени физиономията! (Вижте промяната) - Новини от шоубизнеса

Не, това не е вдовицата на Шарлопов: Хубавата Бояна си смени физиономията! (Вижте промяната)

0

- Advertisement -

Бояна Шарлопова се показа напълно променена в мрежата!

Бояна Шарлопова – вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов, шашна потребителите в социалната мрежа. Преди часове тя смени профилната си снимка във Фейсбук с такава, на която трудно може да се познае, че е тя. Да не кажем невъзможно, ако не четем името й.

Вдовицата на Шарлопов винаги е имала характерно хубаво, сладко-кукленско лице. А от новия фотос ни гледа жена симпатична, но с коренно различно излъчване и черти.

Първото, което се набива на очи, са устните на Бояна, които са видимо раздути. Явно и тя се е поддала на модата с поставяне на хиалуронова киселина, макар да нямаше нужда.

Освен това и самото й лице изглежда някак застинало и изпънато, което сочи към филъри или ботокс. Наясно сме, че Шарлопова е вече на 40 лазарника и трябва да поддържа кожата си, но тя си е природно надарена с младолик и хубав ген.

Затова и се надяваме да не прекали с корекциите дотам, че в един момент ефектът да се превърне в дефект…

Между другото, в мрежата моментално се появиха конспиратори, заподозрели нова любов в живота на Бояна. „Щом хубава жена като нея е хукнала да се бара тук-там, значи има причина и тя е в мъжки род. Но нека! Млада е още, богата, успешна, добре е да има и човек до себе си“, коментират потребители.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече