Тошко от „Игри на волята“ ИЗРИГНА: Беше нагласено в полза на сестрите! Даваха ми грешни инструкции

0

- Advertisement -

Тодор Желязков от „Игри на волята“ отново изригна срещу продукцията с твърдения от кухнята на предаването. В социалния си профил треньорът по борба е категоричен, че всичко е било нагласено в полза на сестрите Екатерина и Йоанна.

Тошко дори намекна, че двете са имали възможност тайно да се запознаят със задачите преди старта на играта на деня, за да имат предимство. Светкавичното нареждане на пъзелите Желязков обясни с предварителна подготовка, по време на която от продукцията им показвали как да го направят.

Отпадането си от битката срещу Катя и Йоанна пък отдаде на грешни инструкции от страна на екипа. Още докато обяснявали как трябва да протече играта, те не му обяснили коректно правилата и това му изиграло лоша шега.

Борецът с криминално минало се закани да направи още скандални разкрития от кухнята на „Игри на волята“.

Повод за избухването му стана отказът от „На кафе“ да го поканят в жива връзка в предаването. Те му предложили включване на запис, а в същото време поканили Екатерина на лайф.

„Страх ги е, защото ще кажа много истини, които не са им удобни“, беснееше Тошко. Според запознати обаче причината да не го искат на живо в „На кафе“ е грубоватият му начин на изказване, бедният речник и простоватите думи, които използва.

„Все пак предаването се гледа сутрин от всякаква аудитория, затова предпочитат по-интелигентни хора“, коментират в тв средите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече