Дъщерите на Надежда Нейнски със СУПЕР успешни кариери! Вижте с какво се занимават Виолета и Нина!

0

- Advertisement -

Бившият външен министър Надежда Нейнски наскоро поля новия си пост. След като изтече мандатът й като посланик в Турция, те се кандидатира за генерален секретар на Черноморския съюз и бе одобрена.

Очевидно амбициите й за професионално израстване са наследени и от двете й дъщери – Виолета и Нина, които са от първия брак на Надежда с Камен Михайлов.

По-голямата Виолета преди три години направи Надежда баба. През 2015 тя се омъжи за кардиолога Азис Алейдин, от когото е дъщеря й Алина. Вместо да се отдаде на семейството и да се превърне в обикновена домакиня, тя не спира да гради целите си и в момента е докторант по клинична и педагогическа психология в Софийска университет.

От 2010 година Виолета е клиничен психолог в Университетска болница „Лозенец“, където, между другото, работи и мъжът й. Отделно има и частна практика, води индивидуални консултации и ръководи ежеседмични психотерапевтични групи чрез метода на психодрамата. Според известен здравен сайт, в който експерти от различни медицински сфери предлагат услугите си, консултацията с Виолета струва 67 лв., което се води за висока цена, пише в. „Галерия“.

Сумата е все пак донякъде оправдана от факта, че дъщерята на Надежда е изкарала немалко курсове. Според информацията, която тя лично е дала за себе си, е преминала обучения по индивидуална и групова супервизия, както и психотерапия, обучение по обектни отношения, психодрама, социометрия и групова терапия.

Отделно от всичко, Виолета е автор в специализиран сайт, в който пише по най-различни теми и дори разказва лични истории.

Далеч не толкова открита обаче е малката дъщеря на Надежда Нина. От 14 години тя живее в Италия, където завършва архитектура. След като получава дипломата си, остава в Милано и веднага започва работа по специалността си. Работи в архитектурно студио, където се е отдала на проект за преустройство на крайбрежната ивица нa Леванте в Сиракуза.

През годините Нина сменя няколко архитектурни студиа, била е и асистент в Миланския политехнически университет асистент в Миланския политехнически университет.

За кратко през 2013 заминава за Щатите, където отново работи по специалността си и е асистент в института „Прат“. Бързо обаче се завръща в Италия, а преди три години основава и собствено студио за дизайн и архитектура. От дългия си професионален опит до момента Нина особено много се гордее с факта, че е работила по дизайна на бутиците на редица световни марки, като „Валентино“, „Версаче“ и DsQuared.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече