Covid-19 държа Калин Сърменов между живота и смъртта за 12 дни

0

- Advertisement -

Калин Сърменов прекарал заболяването си с коронавирус изключително тежко. Актьорът бил буквално между живота и смъртта, като клиничната му картина била изключително тежка за цели 12 дни.

През този период директорът на Сатиричния театър бил в интензивно отделение, като лекарите правили и невъзможното, за да го върнат към живота.

Според разпространена от в. „Уикенд” информация Сърменов бил настанен за лечение в столичната болница „Света Ана”. Състоянието му е било критично към момента на настаняването.

Явно преди да потърси лекарската помощ театралът се е бил изолирал и самолекувал, което допълнително влошило състоянието му, допълват източници на изданието.

Към днешна дата Сърменов се чувства вече добре. Възстановява се, като дори вече е заел позицията си в театъра. Не желае обаче да коментира заразяването си Covid-19, както и последващото лечение.

Под въпрос остава и обстоятелството – защо в Сатирата пазеха гробно мълчание, когато заразата буквално е покосявала както артисти, така и останалите работещи там. Тишината е била отново по заръка на Сърменов, но каква е причината за забраната за коментари на този етап не става ясно.

Факт е, че потвърдените случаи в ръководения от него театър бяха и са много. Което отмени доста постановки и разколеба зрителите кога и дали въобще да посетят театъра, коментират запознати.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече