Гъзария! Стоичков пусна вино на името на внучка си (Предизвика СМУТ и редица въпроси)

0

- Advertisement -

Вино с името на внучка си Миа пусна Христо Стоичков, видя първо Show.bg. Mia Christina Stoitchkovсе казва бутилката вино от сорта Совиньон блан на нашумялата марка на Камата „Terra Tangra“.

Футболната легенда представи своята марка класни вина още през септември, като стандартно на етикета на бутилката им освен логото, присъства и името „Hristo Stoitchkov“.

Специалната селекция „Mia Christina Stoitchkov“, която ни попадна, е от реколта, посветена именно на внучката на Камата, и е малко по-скъпо от останалите. За сравнение – цените започват от 10 лева и стигат до 75 лв. на бутилка.

Не цената обаче предизвика смут в интернет, а името на етикета – Mia Christina Stoitchkov“. Миа е наследничка на по-малката дъщеря на Камата – Мика Стоичкова. Момиченцето е плод на връзката на Мика с Айкут Рамадан. Двамата се разделиха близо 2 години след раждането на Миа, но детето със сигурност е признато от Айки и би следвало да носи неговата фамилия.

Въпреки това вместо на етикета да пише Миа Кристина Рамадан, фамилията й е сменена с тази на майка й. Това повдигна въпроса дали изобщо момиченцето носи името на баща си по документи или в действителност е записана със звездната фамилия по настояване на своя дядо, който няма мъжки наследници. Ако е така, това би било доста унизително за таткото Айкут, коментират в нета.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече