Майката на Андрей Баташов: Синът ми си отиде заради съпругата си

0

- Advertisement -

„Синът ми не случи на жена до себе си. Разминаха се в живота. Бяха на различни нива. Ако нещо го съсипа, това бе личният му живот, който беше драматичен. Тази жена просто го опустоши, играеше си с него“, плаче почернената майка на Андрей Баташов.

Теодора Стефанова вини Боряна за рухването на Андрей и не крие, че никога не я харесвала. 10 години след смъртта му вдовицата на Баташов нито веднъж не се е обадила на свекърва си, разкрива самата Теодора. Тя го напусна малко пред той да почине. Отиде си внезапно, едва 45-годишен.

„Нещата между нас се развиха много бързо. Обичахме се много. И аз още го обичам. Това няма да се промени“, споделя с днешна дата г-жа Баташова, която още се подвизава с неговата фамилия.

„Животът ми свърши с кончината на Андрей. Времето не може да излекува мъката ми по него. Ето, вече 10 години станаха, но аз продължавам да си говоря с него, сякаш е жив. Мъчно ми е, че не остави дете след себе си. Той много искаше да осинови момиченце точно като Чочо Попйорданов, даже ходеше в един дом, срещаше се с едно дете. Но, уви, не му стигна времето. Почина нещастен, не успя да осъществи най-важната си мечта“, споделя Теодора, цитирана от в. „Минаха години“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече