Албена Вулева се снима в садо-мазо сцени, за да преживява! (Без дрехи в строителна количка приканва да платиш $ 10!)

0

- Advertisement -

Звездата на Албена Вулева отдавна е изгаснала. Позабравената жълта журналистка отдавана не се е появявала на екран. Това без съмнение се е отразило пагубно на банковата й сметка.

Затова и Вулева е готова на всичко, за да преживее. Дори да се снима гола.

Последното се потвърждава от нейни снимки, качени в еротичен сайт. Става дума за платформа, в която всеки желаещ може да качва свои предизвикателни, задължително разголени снимки. Парите идват от последователите. Срещу скромен абонамент отсрещната страна може да разглежда кадрите и да прави всичко, което пожелае пред екрана.

За снимките на Вулева цената не е висока. $ 10 е месечният абонамент, срещу който всеки кандидат може да следи какво ново има в профила на блондинката.

Хора, които са опитали от изкушението, разказват, че кадрите с Албена са около 60.

На някои от тях позира със садо-мазо аксесоари вместо дрехи. Други пък са част от работническа фотосесия. Тя се труди гола на тревата и бута строителна количка. На този етап не е ясно дали Албена е качила и видеа, а не само снимки.

Колкото по-активна е тя, толкова по-голям интерес от страна на загорели мъжаги може да очаква, коментират потребители. Към момента едва 388 са последователите й в своеобразната еротична социална мрежа. Но се забелязва интересна тенденция – всяка нова гола фотосесия й донася още нови фенове.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече