Ковид-19 налази „Откраднат живот”. Актьорите масово заразени!

0

- Advertisement -

Ковид -19 настъпва с пълна газ в екипа на „Откраднат живот”. Оказва се, че голяма част от ангажираните с продукцията са заразени. А тези, които не са с положителни тестове, са контактни лица на други болни. Така снимачната площадка на най-успешния медицински сериал у нас е станала огнище на коронавирус, коментират запознати.

На този етап, с потвърдени положителни тестове са Филип Буков и Любомира Башева. Макар да не е с доказан Ковид-19 Моню Монев също е сред потенциалните вирусоносители, тъй като приятелката му е болна.

При Марта Вачкова пък налице е един от основните симптоми на заразата – кашлицата, която актрисата носи от дълго време. Хора от екипа я коментират, че насред пандемията тя е почивала в Дубай. Върнала се е от там с кашлица и болно гърло. И без да се лекува или да се тества, още на следващия ден е дошла на снимачната площадка.

Все пак продуцентите се оказали малко по-разумни от нея и я принудили да си направи изследване. Резултатът от него бил отрицателен, но това не успокоило напълно колегите й.

Според източници на в. „Уикенд” тези от екипа на сериала, които все още са здрави със сигурност, са изпаднали в тотална паника. Правят всевъзможни дребни финтове, за да не се окажат в пряк контакт с потенциалните болни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече