Приказката свърши! Красавицата Цвети Стоянова остави звяра Куката

0

- Advertisement -

За любовната искра, припламнала между актьор Мариан Вълев, станал известен с емблематичния прякор Куката, и бившата националка по художествена Цвети Стоянова се заговори преди месеци.

Оказа се, че двамата са заедно от началото на годината. Опитали се обаче да скрият топлите си отношения за възможно най-дълго време. И успяха – до един момент.

Интересното във връзката им не е само това, че често ги оприличават на Красавицата и звяра от популярната приказка. Като най-колоритен елементи феновете определят огромната разлика във възрастта им. 51-годишният Мариан е с цели 26 години по-възрастен от красивата спортистка.

За мнозина Куката буквално може да й бъде баща.

Явно именно закрилническото и покровителско отношение на Вълев, в комбинация със сърцето му на кавалер, грабнали Цвети.

Двамата изживяха кратка, но ползотворна връзка, коментират близки до тях. Пътуваха до любими красиви кътчета, доколкото ограниченията позволяваха, и разрешиха на сърцата си да се отпуснат и да бъдат щастливи.

Различията помежду им все пак се оказали прекалено големи. Именно поради това авантюрата не успявал да премине в сериозна връзка, допълват запознати. Колкото и Куката да бил хлътнал и да искал да спаси искрата, не успял.

Хората в близкото му обкръжение допълват, че след като отново останал сам, актьорът потънал в ангажименти – само и само да не мисли за раздялата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече