Нелепа! Снимаха Десислава с огромни задни части, леопардов екип и домашни чехли! (ФОТО)

0

- Advertisement -

Чалга фурията Десислава, която отново явно е изпаднала в Сатурнова душка по отношение на личното си тегло, беше изловена във вид, далеч по-различен от този на звездите.

Папарак на „България днес“ засне Деси по типично домашно облекло. Анцуг, чехли и коса на кок. На пръв поглед нищо необичайно. Но на втори – цялата картинка изглежда повече от нелепо.

От снимките си личи, че певицата добре се е окръглила. Липсата на обувки на висок ток прави краката й да изглеждат още по-къси, задните части още по-огромни, а тялото – още по-трупчесто.

На фона на всичко това, тя е избрала да облече доста крещящ домашен екип. Принтът – едра леопардова шарка – я прави да изглежда точно като диво животно, тръгнало да разтъпче морната си снага. Само където няма да успее да галопира, защото чехлите, с които Десислава се носи напред-назад, доста ще затруднят бързото придвижване.

Всички тези, а и още много сравнения и епитети по отношение на вида на певицата можем да прочетем във виртуалната мрежа. Феновете се надпреварват да се подиграват на любимката си за вида й, а забавлението им е гарантирано.

Това, което става ясно от оригиналната публикация, гласи, че Деси е била снимана в този си вид близо до дома си. Тя отскокнала за малко, за да си купи фреш. Не очаквала да я дебне хищен папарак, готов да приклещи пухкавото леопардче.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече