Феновете в шок! От маската на Макарона Десислава излезе по-дебела от всякога

0

- Advertisement -

Оказа се, че изборът на Макарона е може би един от най-точните в „Маскираният певец“.

Изпод образа на фреснката вкуснотия излезе не друг, а певицата Десислава. За мнозина това не беше изненада. Но шокът дойде, когато очите видяха колко точно се е окръглила тяхната любимка.

Със снимките, които пуска в медийното пространство, няма нищо общо. На живо тя е подпухнала, наляла се, дебела, коментират зрители.

Според думите на самата певица целият костюм, който обличала за лайфовете, тежал 25 килограма. А потребители онлайн допълват, че общото й тегло с него със сигурност надхвърляло 100 килограма.

Правейки се, че не чува думите им, Деси коментира костюма си от друга гледна точка. Въпреки че бил тежък, той не бил неудобен. Обличал се сравнително лесно и й позволявал да диша и да е активна на сцената. За разлика от одеждите на много от останалите участници, които буквално им пречели да диша. Десислава допълва, че харесала образа си още от първия път. А коментаторите са на мнение, че точно при русата певица стилистката Кремена Халваджиян се е справила идеално. Без съмнение костюмът на пухкавия макарон е този, който най-добре покрива несъвършенствата на иначе суетната певица.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече