Фейсбук изригна срещу рапъра Играта! Хванал COVID – без здравни осигуровки, но с куп претенции

0

- Advertisement -

Ивайло Иванов – Играта е поредната популярна личност у нас, заразена с коронавирус.

Досущ като някоя знаменитост, той си позволява да недоволства срещу здравеопазването у нас – срещу това, че линейката се забавила, че лекарите му отказали преглед и хоспитализация на секундата, че в болницата го завивали с овехтели одеяла. В същото време играчът от музикалната сцена е неплатени здравни осигуровки.

Т.е. той не е дал нищо, но очаква да получи грижи и внимание.

Парадоксалните претенции на рапъра провокираха вълна от недоволство в социалните мрежи. И в частност във Фейсбук, където той сам си позволи да разкаже за случилото му се.

Разказът му започва как с приятелката му се заразили на екскурзия в Истанбул. Въпреки предупрежденията и забраните те заминали на ваканция. Още в Турция се почувствали зле, а с прибирането им у нас състоянието им се влошило.

Историята нататък е ясна – домашно лечение, Бърза помощ, хоспитализация.

И въпреки че е наясно, че не е плащал осигуровки, той пак нагъл и нахален!, коментира потребител. Според думите му, които се радват на голямо одобрение и многобройни харесвания, не е честно – кой плащал за здраве, кой не плащал всички да се третират под общ знаменател. Като в случая не става дума за социално слаб човек, а за тарикат, който се смята за нещо повече от останалите и предпочита да живее на гърба на системата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече