Очите не лъжат! Това е Калина Крумова

0

- Advertisement -

Наистина няма да повярва човек колко неузнаваема е Калина Крумова.

Бившата водеща, която се изявяваше и като журналист и дори като политик, отново блесна на екран в тотално променен вид.

Зрителите коментират, че сякаш промяната идва от вътре. Защото нито е много отслабнала, нито надебеляла, нито остаряла, а просто сякаш е друг човек.  

Новия си външен вид Калина демонстрира по време на свое участие в „Пресечна точка“. Появата й предизвика истински фурор в събеседниците й. Няма я черната коса, няма го провокативното излъчване. Обликът й сега е по-скоро като на възпитателка от детска градина, а не на вилнееща из нощните заведения дива.

Повод за това всички да видят колко точно се е променила Калина, беше желанието на продуцентите да я поканят да коментира противоепидемичните мерки. Беше й дадено правото да се изкаже по въпроса кой и кога ще надцака – системата или хората.

Крумова се опита да говори доста задълбочено, но според мнозина си остана само с опитите. Точно както по време на изявите си в 41-то Народно събрание не успя да вдъхне особен авторитет в гласоподавателите, допълват запознати с творческия й път.

На този етап Калина не даде яснота какви са работните й личните й ангажименти. Очаква се обаче съвсем скоро отново да се появи под светлините на прожекторите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече