Маринела Арабаджиева изгони зет-кърлеж! (Бизнесдамата прокуди жокея Ангел, впил се в дъщеря й Александра)

0

- Advertisement -

Бизнесдамата Маринела Арабаджиева, която заедно с мъжа си Ветко е подсъдима за източване на милиони левове ДДС и допреди 3 месеца търкаше наровете на следствения арест, преди да бъде пусната под домашен арест от съда, успя да прогони гаджето на дъщеря си Александра.

Запознати в детайли със семейната драма разкриха пред „Уикенд“, че от около месец Александра Арабаджиева е преустановила връзката си със състезателят по конна езда Ангел Няголов. Милионерската щерка и безпаричният жокей се залюбиха миналата есен, когато родителите на Алекс бяха тикнати в тъмница. Бурната им любов замалко да завърши с трайно обвързване, тъй като през лятото

двамата даже планираха годеж.

Хлътнала до уши в състезателят по конна езда Ангел Няголов, наивната Александра профука цяло състояние по него. Тя го приюти в жилището си, купи му луксозна лимузина, часовник за над 50 хиляди лева, както и елитни жребци, а според грубите сметки на фамилия Арабаджиеви, жокеят е съумял да „опатка“ близо 1 милион лева от незапорираните семейни спестявания на заможната туристическа фамилия.
През последните месеци, откакто Маринела Арабадажиева е на свобода под домашен арест, бизнес дамата е успяла да постави на място впилия се като кърлеж в дъщеря й спортист, свидетелстват запознати.


„Маринела набързо преустанови харчовете на дъщеря си по Ангел и след серия от разговори с Александра успя да я измъкне от лапите на жокея. Още преди месец Ангел бе принуден да се изнесе от дома на възлюбената си и да върне колата, която получи като подарък“, разказват близки до шефката някогашния Японски хотел.
Според запознати, Маринела поръчала частно разследване на жокея Ангел, а детективите се натъкнали на смущаващи факти от живота му. Оказало се, че Ангел има два брака и две деца зад гърба си, като бившите му жени все още му превеждали пари по банковата му сметка. На всичкото отгоре Ангел

имал вземане-даване с друго момиче.

След като истинското лице на кандидат-зетя на Арабаджиеви лъснало на бял свят, разочарованата Александра сама му посочила вратата. На жокея бил даден срок от 1 час да си събере багажа от просторния апартамент в софийския кв. „Лозенец“.
Разлюбеният и разжалван Ангел Няколов все пак успял да си отмъсти на Александра за внезапната раздяла. Състезателят по конна езда взел със себе си и кучето Майки, което само преди няколко месеца Александра закупи срещу 5 хиляди паунда от елитен развъдник за кучета в Англия. Кучето, порода корги, е прибрано от жокея, който го дал за отглеждане при приятелско семейство. „Той няма възможност да се грижи за кучето, но го задигна от яд и напук, за да си отмъсти за изгонването“, одумват спортиста близките на Александра Арабаджиева.
Кражбата на кучето Майки допълнително е настроила Александра срещу доскорошния й любим. Смуглата милионерска дъщеря вече даже не иска да се сеща за жокея, а от около две-три седмици

има нов мъж до себе си.

Според запознати, новия избраник на Алекс произхожда от семейство на лекар и университетски преподавател и срещал одобрението на властната майка Маринела.
Александра Арабаджиева бе омъжена за Стайко Стайков, синът на алкохолния бос Миню Стайков, а сватбата им, състояла се през лятото на 2011 г., струваше над 1 милион лева. Година след венчавката Алекс роди дъщеря – Анабел Стайко, но през 2015 г. младото семейство се разведе заради системните пиянски изцепки на наследника на Миню Стайков, писа Уикенд.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече