Коцето пак се изяви! Прекръсти култовата си чалготека на „Аптека Плаза”

0

- Advertisement -

Кой не е пил при Коцето, кой не е пял при Коцето.

Но било каквото било. Култовата чалготека на певеца в столичния град на студентите вече има ново име. „Аптека Плаза” е наименованието, под което Константин ще събира младежи, жадни за купон. Но само до края на днешния ден.

Колкото и остроумен да е певецът, няма как да го огрее. Неговата дискотека, наред с всички останали подобни заведения, затварят врати за повече от три седмици.

Именно заради въведените мерки, които драстично свиват приходите му, Коцето се опита да се пошегува със ситуацията, колкото и да не му е смешно.

Колаж, на който се вижда, как името на дискотеката му е променено на „Аптека”, взриви социалните мрежи. И докато малцина го приеха като много забавно и смешно, то всеобщото мнение беше, че шегата е тъпа.

Дори да се смята, че Коцето не го е страх, че за кой ли път ще се зарази с коронавирус, той по някакъв начин трябва да изрази солидарността си към всички онези, ангажирани в развлекателния жанр, които остават без препитание.

Глуповати шеги, типично в негов стил, не са най-доброто решение. И определено не са подходящи за стегнатата ситуация, в която светът и в частност България се намират.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече