Диляна, Азис, Николета и куп звезди, захвърлиха дрехите, за да спасяват кучета (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

„Без дрехи и етика всички сме просто хора. Подарете си за Коледа добрини.“

Това пожелание отправиха Диляна Попова, Николета Лозанова и Азис от профилите си във фейсбук към фенове и приятели.

Те и 9 български звезди се снимаха чисто голи в стилни черно-бели фотоси. Събра ги благотворителният календар BeHumane. Целта на продажбата е да насърчи осиновяването на бездомни животни у нас, както и да се съберат средства за онези любимци, за които се грижи фондация „Шаро – подай лапа на изоставените“.

Азис, Александра Петканова, Ваня Джаферович, Диляна Попова, Иво Аръков, Калин Врачански, Койна Русева, Краси Георгиев, Люси Дяковска, Николета Лозанова, Папи Ханс и Прея се включиха в календара. Той е изцяло с благотворителна цел и се стреми да насърчи доброто и човешкото в нас, твърдят от фондацията. Познатите и обичани български звезди свалиха дрехите си, за да покажат, че „без дрехи и етика в същността си сме просто хора“. По този начин те решиха да изразят съпричастността си с каузите на двете организации, създали този проект. Към звездите се присъединиха и кученцата, които намериха свой дом благодарение на фондация „Шаро“: Айрън, Амига, Ари, Вито, Дарк, Дикси, Домино, Зара, Мими, Мики, Тара и Чарли.

„Тук съм една от многото, а ти бъди един от малкото, за да образуваме заедно „многото“, което ще бъде „всичкото“ за една бездомна душа,“ съветва феновете си най-успешната ни моделка Николета Лозанова, писа „България Днес“.

„Нямам срам, когато е за благотворителност“, сподели от своя страна актрисата Койна Русева. Тя и колегата й Калин Врачански са „кучкари“ отдавна и двамата цял живот са имали домашни любимци. „Дори като бях по-малък, ги хранех по улицата и всеки път си взимах от нас по нещо, което им давах“, сподели Врачански.

„Те са невинни душички! Винаги когато мога, осиновявам, но не смятам, че трябва да се хваля с това. Имам куче, преди известно време си взех още едно, то ме избра. Те са нашите ангели“, сподели певицата Люси Дяковска.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече