Юксел Кадриев пипнал COVID на любовен тур по гръцко

0

- Advertisement -

Юксел Кадриев е поредната родна знаменитост, която е заразена с COVID. На този етап няма информация какво е здравословното му състояние и как протича болестта при него. Но се знае любопитна подробност около заразяването му.

А тя е, че новинарят е срещнал коронавируса по време на някое от пътуванията си до Солун. Именно в гръцкия град той е намерил любовта, поради което пътуванията му дотам били станали ежеседмично занимание.

Що се отнася до жената, която го кара да прекосява толкова километри, то за нея се знае, че е местна. И че е с цели 12 години по-млада от 47-годишния телевизионер, пише в. „Уикенд”. Връзката им датира от доста месеци, но едва наскоро нещата се задълбочили и двамата започнали да кроят планове за общо бъдеще. Дали у нас, или в южната ни съседка трябвало да решат в последствие, но разболяването на Кадриев забавило темповете.

Все пак, няма как да пренебрегнем и другата дискутирана тема. А именно, че водещият на новините се е заразил в студиото на Би Ти Ви. През изминалия месец октомври не едно или две от популярните лица на медията обявиха публично, че са се заразили с китайския вирус. От телевизията, на свой ред, не спряха по един или друг начин да показват, че спазват всички задължителни мерки за безопасност.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече