Юксел Кадриев пипнал COVID на любовен тур по гръцко

0

- Advertisement -

Юксел Кадриев е поредната родна знаменитост, която е заразена с COVID. На този етап няма информация какво е здравословното му състояние и как протича болестта при него. Но се знае любопитна подробност около заразяването му.

А тя е, че новинарят е срещнал коронавируса по време на някое от пътуванията си до Солун. Именно в гръцкия град той е намерил любовта, поради което пътуванията му дотам били станали ежеседмично занимание.

Що се отнася до жената, която го кара да прекосява толкова километри, то за нея се знае, че е местна. И че е с цели 12 години по-млада от 47-годишния телевизионер, пише в. „Уикенд”. Връзката им датира от доста месеци, но едва наскоро нещата се задълбочили и двамата започнали да кроят планове за общо бъдеще. Дали у нас, или в южната ни съседка трябвало да решат в последствие, но разболяването на Кадриев забавило темповете.

Все пак, няма как да пренебрегнем и другата дискутирана тема. А именно, че водещият на новините се е заразил в студиото на Би Ти Ви. През изминалия месец октомври не едно или две от популярните лица на медията обявиха публично, че са се заразили с китайския вирус. От телевизията, на свой ред, не спряха по един или друг начин да показват, че спазват всички задължителни мерки за безопасност.

Прегледана: 2864

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече