Това е нереално: Прея никога не е била по-слаба! (Няма да познаете шоколадовата чаровница)

0

- Advertisement -

Прея Осасей наистина не прилича на себе си!

И д-р Енчев с няколко липосукции не би могъл да направи колосалната промяна във визията на Прея Осасей. Шоколадовата чаровница изуми всички в мрежата снощи с наистина нереална визия.

Профилната й снимка е неузнаваема и макар че е заснета само до кръста, показва генерална промяна във визията на певицата. Тези дни Прея излезе с ново парче, озаглавено „Пожар“. Истинският пожар обаче предизвика самата тя.

Явно желанието да се сдобие с привлекателна и секси фигура са много по-силни от любовта й към кулинарията и вкусното похапване. А и часовете с модела Биляна Йотовска са дали своя резултат.

Припомняме, че преди време Прея успя да се раздели с доста от теглото си именно под строгото око и фитнес програми от страна на Йотовска. Карантината през пролетта обаче я накара да се отпусне и Осасей отново си върна част от килцата.

Е, днес положението е коренно различно и можем да й кажем само едно голямо „Браво“! Но и я съветваме да спре дотук и да поддържа тези си килограми. В противен случай ефектът мъже да се превърне в дефект и сладураната да изгуби чара си…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече