Нора Шопова COVID не я лови! Стяга пищна сватба

0

- Advertisement -

Нора Шопова, която доскоро се изявяваше като синоптичка от екрана на Нова тв, е потънала в дебрите на сватбените приготовления.

Въпреки че светът е притихнал под напора на COVID вълната, красавицата и годеникът й не се чувстват застрашени. Именно поради това те са готови да съберат най-близките си хора и да се врекат във вечна вярност.

На този етап не става ясно какви са плановетe на двойката. По всяка вероятност едва ли ще правят зимна сватба. По-скоро ще се врекат един на друг през пролетта, когато надеждите са вирусът да е загубил най-голямата си мощ. Или през лятото и по-точно през месец август, както предполагат най-близките й хора.

Ще припомним, че Нора получи предложение за брак точно на рождения си ден. Тогава дългогодишният й приятел Траян Костов поиска ръката й официално.

Според информацията за двамата те са двойка от около 5 години. Запознават се в университета, докато и двамата следват право. За разлика от водещата обаче, Костов започва да работи по специалността си след дипломирането. За момента е сред успешните млади консултанtи в областта на бизнес правото.

Що се отнася до Нора, тя предпочита да се изявява пред камерата, а не пред съдийската скамейка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече