Взрив във Фермата: Зрителите попиляха въртиопашката Даяна Ханджиева! (Обиди се сипят към актрисата)

0

- Advertisement -

Звездата от „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева беше любимка на зрителите по време на сериала, но уви – всичко се сгромоляса. И единствената виновна за това, е самата тя.

Поведението й спрямо фокусника Данчо и пилота Петър беше прието на нож от зрителите. Които се надпреварват да я обиждат в мрежата.

Знаем, че хубавицата имаше уж сериозни отношения и влечение към Данчо, докато в един момент не му показа червен картон и залитна по Петър. Без никакви задръжки, Ханджиева разби сърцето на фокусника, за да тръгне да прави мили очи и да се лигави на пилота.

Както се очакваше, тези сценки изобщо не се харесаха от аудиторията на риалити формата. А към Даяна Ханджиева заваляха коментари, кой от кой по-обидни.

„Ей голяма върти опашка е тази Даяна“.

„На тая разпоретина нали и беше важно мъжа да може да танцува. Пешката нема как да е по дървен, пък не и пречеше, чак започна джобен тенис с малкия Пешо да си играе. Вече преоткри себе си в него. Утре ако е на среща с някой друг фермер пак ще преоткрие себе си в него. Шило в торба не стои, а това шило е и много загоряло“.

„Даяна още не се е научила да бъде истинска жена.Това да нараниш най-близките си хора,за да се забавляваш просто и да искаш от хората да си окей със теб? Абсолютен егоист!“.

„Тя вече прекали!Ако се появи и някой друг и него ще хареса! Много ми падна в очите!“.

„Що не й направят една тройка с Данчо, според мен тя няма да има против със сигурност…“.

„Амии… не е ок една жена да е толкова евтина! Ясно, че ситуациите се режисират и от продукцията, но все пак…“.

„Даяна е млада,красива и възпитана дама. Затова я харесваХ… Но сега вече не. Поведението й прекрачва всякакви граници!!! Начинът,по който се държи с Йордан, е ужасен. Абе кажи му аджеба, харесваш ли го или не, за да си знае. И СПРИ ДА МУ ДАВАШ СИГНАЛИ!!! Не виждаш ли,че той умира буквално от любов по теб!! Е няма как да подкрепям такова нещо!“, пишат потребители в страницата на Фермата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече