Деси Тенекеджиева ПОБЕСНЯ: Престанете с тоя Ковид! Писнахте ми (Вижте как фенове я затапиха)

0

- Advertisement -

След като осъди Слави Трифонов за 20 бона заради обида, на Деси Тенекеджиева й порасна носа (в буквален и преносен смисъл) се прехвърли към цялото общество. Тя се обърна с гневен пост към хората, които постват в социалните мрежи информация за Ковид-19. Тоест – към всички.

Певицата и актриса яко е „подпалила моторетката“ заради интернет потребители, които постоянно споделяли за себе си или свои близки и познати, болни от коронавируса. Според нея с подобни постове се всява излишна психоза.

„Престанете да заливате профилите си със селфита от леглото, пред леглото, в болницата, пред и след нея, с маски и без маски с отчаяни физиономии… както и надълго и нашироко да разказвате с невероятни подробности как и с кого… Колко ви е температурата и колко кашляте. Не разбрахте ли, че всички ще го изкараме това, рано или късно…за Бога!!!“, истеряса Тенекеджиева.

Тя призна, че заради постоянното споделяне на подобна информация самата тя е започнала да се психясва и едва ли не – ще си подготвя завещанието.

„Хайде, успокойте се малко! Споделяйте за кино, музика, за хубава храна, за прекрасните неща, които ви очакват, за бъдещето… Бясна съм“, заключи в гневния си пост Деси.

Оказа се обаче, че повечето й последователи не са на нейното мнение. „Недей много приказва – ще те видим тебе утре, като се разболееш, дали няма да го съобщиш във всички вестници и сайтчета и да се жалваш как нямаш обоняние“, нападнаха я в нета.

Фенове коментират под поста й, че все пак не всичко е цветя и рози и хората имат нужда да споделят проблемите си. „А на теб, като не ти е приятно, просто ги изтрий от френд листата си“, подканват я в нета.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече