И Кулагин с признания за Карбовски: искал да му прави орална!

0

- Advertisement -

Скандалният гримьор Валентин Кулагин е поредната известна личност, която си отвори  устата в скандала с Мартин Карбовски.

След куп плеймейтки и дори след травестита Елза Парини, дойде ред и на гримьора да си каже какво и как е искал от него журналиста.

Според думите на гримьора непосредствено след участието му в „Биг Брадър” той е бил в контакт с  Карбовски. И е получил директен въпрос – иска ли да получи пълна орална програма от страна на журналиста.

Опърничавият гримьор твърди, че той влиза в графата отказали на Карбовски.

Но изразява искреното си съчувствие към хората, от които журналистът се е възползвал. Кулагин припомня, че често предаванията на Карбовски са засягали хора от малцинства, проблемни личности, проститутки, от които със сигурност последният е получил сексуални продобивки.

Тези хора едва ли ще получат право на гласност, затова и Кулагин изразява искреното си съчувствие.

Без съмнение в следващите дни ще се появяват обаче още знайни и незнайни герои, които също ще има какво да кажат за Карбовски. Каква част от думите им ще са истина, няма как да разберем. Остава само безплатната реклама, която ще си направят покрай скандала между Мегз и водещия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече