Карбовски ПРОГОВОРИ: Ще съдя Мегз! Подцених психиатричните й проблеми (Вижте как му отговори шивачката)

0

- Advertisement -

„Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някой, когото съм снимал, да повярва, че след реализирано интервю вече работи в медийния бранш. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същност аз явно подценявам. Затова, по съвет на адвоката си, трябва със съжаление да заявя, че ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудни версии по мой адрес. Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде използван всякак.“

Така два дни след скандалните обвинения на Миглена Каканашева за секстормоз, Мартин Карбовски отговори на удара през социалния си профил. Той е категоричен, че ще съди дизайнерката и тъй като тя вече има условна присъда, делото ще мине лесно и в негова полза.

Мегз побърза да го репликира: „И ти си осъждан, и то два пъти – така, че битката ще бъде лесна за двама ни. А колкото до делата – аз също подготвям такова – но не сама – много момичета се свързаха с мен, за да се оплачат от същото отношение. Моето ще е групово. И в комуникацията ни обсъждаме редица проекти за период от 2 месеца – дали аз си въобразявам или ти умишлено си ме манипулирал с други цели и за това ще си поговорим в съда“.

Коментарът й предизвика бурни реакции. Над 300 от последователите на Карбовски в мрежата я нападнаха с твърденията, че търси медийна популярност на гърба на журналиста.

„Карбовски е спечелил любовта на цялата страна с проекти, качество, интелект и още куп положителни качества. Ти не спря да занимаваш, години наред, хората с личните ти драми, простотии, проблеми, очевадно нестабилното ти психическо състояние. Ставала си за смях и продължаваш да ставаш с всяка една твоя изява, с всяко едно твое показване в публичното пространство и ефир. И спри да триеш коментарите, които не ти изнасят, не ти прави чест“, гласи един от много коментари към Мегз.

Късно снощи тя публикува извадка от чат с Карбовски, с която уж доказва твърденията си, че журналистът я е изнудвал за секс. От чатовете обаче нищо подобно не става ясно. В тях тв водещият я ухажва, което далеч не е подсъдно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече