Истина ли е? Мегз на лични срещи с Радев!

0

- Advertisement -

Часове след като публикацията на Миглена Каканашева в личния й профил в популярна социална мрежа стана публичен, се тиражира и друга версия.

Сценарият е бил добре съчинен и изпълнен не за да се очерни Мартин Карбовски, а да се подлее вода на Румен Радев.

За тези, които все още не са се запознали със съдържанието на въпросния пост, ще разкажем, че Мегз директно обвини Карбовски, че е искал „да му духа”. В замяна той щял излъчи предаванията с нейно участие. Такава била редовната му практика. В схемата му били влезли и други известни красавици като Николета Лозанова, Нора Недкова, Михаела Тодорова. Миглена обаче отказала, затова й дала гласност.

Но по-интригуващото е намесата на президента в схемата, спретната от дизайнерката. Тя разказва за разговори, на които е била свидетел. Как Карбовски и държавният глава се уговарят за среща, пише narod.bg.

Появиха се и редица тълкувания на думите й онлайн, според които Каканашева дори е присъствала на подобни срещи с Радев. Затова и скоро щяла да продължи с признанията, като този път черните краски щели да бъдат хвърлени изцяло в градината на президента.

На този етап потвърждение на тези съмнения няма. Очаква се официална реакция както от страна на обвинения журналист, така и от Президентството.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече